Jednou se sejdeme ve stejném bodě
aby pak záhy - změnili jsme směr
plujeme za sebe – nádherné lodě
esence skvostných atmosfér…
Jednou si najdeme podobnou plochu
aby pak záhy - prostor si nás vzal
rozprostřem´ vzájemnost - alespoň trochu
než si nás okolnost posune dál…
Jednou se potkáme v průniku množin
abychom okamžik - byli si blíž
ať řadě variant - sáhnem´ si pro "džin"
k své vlastní dimenzi. Tam, co chceš smíš…
Setkání v bodech, v průniku,
já považuji, věř mi, za kliku,
a láká mě, že nevím, od jakých je dveří...
a uklidňuje, že na tom zas tolik nezáleží:-)*
07.11.2024 21:24:21 | cappuccinogirl