Anotace: Čti mezi řádky
já Myslím jen na to, jak jsme se poznali.
kdy tyhle chvíle jsme anI jeden ne-čekali.
v pamětí Lovím, kdy naposled takhle.
jsem Ucítil štěstí nepřinášejíc trable.
ty chvíle Jediné, kdy štěstí mě drží.
však Uvěřit tomu, jde pouze stěží.
povíš mi Tedy, co čekati mám.
i když mnĚ stačí, to štěstí co znám.