Hřích
Možná, že je to celé k smíchu,
oddala jsem se směšnému hříchu.
Možná, že to byl Amorův šíp
a má duše si oblékla listy lip.
Možná, že jsem zoufalý blázen
a měla bych se vrátit zpátky na Zem.
Možná už jsem navždy ztracená,
v růžovém keři do pasti chycená.
Možná mým citům chybí míra,
že mé srdce růžové trní svírá.
Možná je to čisté lásky zjev,
že sladce mě hřeje horká krev.
Možná, že spím andělům na křídlech
a tisíc mil pode mnou měkký mech.
Možná budu do konce svých dnů
chycená v pavučině růžových snů.
Možná, že vyvážil misky vah
osud, co byl napsaný ve hvězdách.
Možná, že vidíš mi na očích,
že život mi stojí za ten směšný hřích.
Přečteno 52x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Kacíř, mkinka, Iva Husárková, Psavec
Komentáře (0)