Anotace: * Lásce
V dáli
~~~~
Někde tam v dáli...
Duše mi šeptá
slova se hříchem spojená.
Sladkost se mění
je jak dlouhá řeka.
Pramen,
co pro mě
mnoho znamená.
Mé prsty cítí
tvou kůži s tělem.
Roztáváš
v něžných nádeších.
Zůstaň mi touhou
ve vášni chtěné.
Zůstaň mi blízko
pokud Tvé srdce
stejné, přeje si.
Do řeky padá
s řekou se spojí.
Rozplývá něžné záchvěvy.
Zapsané listy o naději.
O lásce v srdci
a toužení.
Někde tam v dáli...
Duše mi šeptá
slova se hříchem spojená.
Sladkost se mění
je jak dlouhá řeka.
Pramen,
co pro mě
mnoho znamená.
*
*****
**
..
Tenhle pramen krásně plynule teče. A chutná...
09.11.2024 09:40:19 | Koala
Na básních je zvláštní,
že v tolika dokážou "pobrat"..
a i úhlů pohledu..já vím kdy
..proč a jak vznikla
a postupně..ubírám
...a měním i já ten pramen
..v ještě hlubší
a i kdyby jen v básni
...proud..je nezastavitelný**
Dííky Ti moc Koalo a zdravím Tě
po delší době. Přeji Ti krásný víkend. :)
09.11.2024 11:34:19 | jenommarie