"Nad hlavou mi prasklo sklo
Zhaslo světlo a vyklouzlo zlo."
A došlo mi, že jsem to já.
Promiň, že jsem taková..
Možná je na světě víc lidí,
co maj v sobě hluboký jámy
a věří, že budou navždycky sami
že je každej opustí
.... a pak se chovaj jako magoři
Pokusím se změnit svoje deufaultní nastavení
"nemiluje mě"
Protože ty... Možná....... Jo? Opravdu?