Bez lásky se nedá žít
lidé začnou žrát a pít
snaží se tak najít cit
a své touhy ukojit.
Je to těžké, zdá se mi
žít jen sám tu na zemi
bez přikrývky cizích dlaní
bez lásky a milování.
Dejme ještě lásce šanci
než skončíme jako psanci
v tichu duše slyšme tepot
co nás táhne z těchto temnot.
Ďáblíku, ty pravdu máš...
Lepší pusa než guláš:-)))
Polibek z lásky daný
ten divy dělá s námi*
09.11.2024 10:34:26 | cappuccinogirl