Oděna listopadově
v oranžové rzi
stoletého kabátku
v němž jsi mě objímal
Oděna listopadově
stojím na nádraží
koleje jsou zkřehlé
jako moje prsty
Oděna listopadově
vyhlížím vlak z Prahy
až zaskřípají brzdy
a vynoří se dav
Oděna listopadově
čekám tu na Tebe
vždy ve stejnou dobu
už nevím kolik let
(16.2.2023)