Síla lásky
Už pár dní se probouzím a za okny mlha, že krájet by se dala, ale ta představa, že z té mlhy by jsi na mě zavolala.
Kompas k Tobě ukazuje mi směr, touhu po Tobě snad nezměřil by žádný teploměr.
Hvězdy v mých očích září, když vidí Tvojí tvář, za náš příběh nás za pár let čeká možná i slušný honorář.
Už je to nějaký ten den co se začal psát, ale já nechávám si o Tobě zatím jen zdát.
Já věřím, že s Tebou se černá a bílá mění v barvy snadno, že v Tvém objetí nemůže být nikdy chladno.
Vyprávěla bys mně příběhy a já Tě přitom hladil po vlasech, naše budoucí cesty hledali by jsme společně v atlasech.
Vždyť krásné je společně hledat cestu do ráje a neříkat pořád jen "sakra do háje".
O pozornost druhého se nemůžeme prosit, ale vždyť Tebe musí být radost na rukou nosit.
Chci Ti dávat sílu, když padáš, chci být ten s kým plány spřádáš.
Chci s Tebou navlékat korálky na provázky naděje, Tvůj úsměv by pak byl to, co mě vždy zaručeně zahřeje.
Chlap musí být ten, kdo za svou ženu je vždy ochoten bojovat, za odměnu po jejím boku pak celý život kralovat.
Abys věděla, že vedle sebe máš toho nejlepšího krále, já hýčkal bych Tě potom neustále.
Sním o tom se k Tobě tisknout, sním o tom s Tebou všechno risknout.
V létě se s Tebou potápět, na podzim pod ohýnkem k buřtům společně zatápět.
V zimě spolu třeba sněhuláka postavit a na jaře vždy Velikonoce oslavit.
Přeji si zažít s Tebou stav beztíže, vždyť ve dvou se dají hravě vyřešit všechny potíže.
Vztah musí vždy víc dávat než brát, ať chlap či žena lásku si vždy musí hřát.
Žena od muže potřebuje slyšet, že je pro něj široko daleko tou nejkrásnější, ona pak může se cítit mezi ženami tou nejšťastnější.
Vědět, že vše co dělá vždy smysl dává, když nevyjde to, tak chlap musí obejmout - vždyť to se stává.
Přečteno 90x
Tipy 3
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)