Slova na to nestačí
"Polykala si někdy horkou malinu zalitou
čokoládovými
něžnými
slůvky?"
(Ochutnala si někdy její
pýchu a
hrdost?)
konec...
je tu moc sladká nepřirozená atmosféra,
potřebuju kontakt s očima,
od znova...(a jak hlas se mi třás)
"Byla jsi někdy na ostrově,
kde slunce se svými paprsky nedosáhne na písek,
ale přeci je horký?"
Stále to není ono,
je potřeba maximální soustředěnosti,
zkusíme to ještě jinak...(zhluboka dýchej,to zvládneš).
"Sáhni mi sem,
jo,
přesně tam...
cítíš to???"
...(oční kontakt,udržet oční kontakt,mysli na to)
"A víš pro koho ťuká??"
........(ruce jak kdyby ve vodě se rozmočily,hlas jak osika ve velké vichřici se třásl).
Proti mě můj anděl stál,
pugét růží z její tváře vykvetl,
já mlčky stál a čekal,
vzala mě za ruku,
a tiše jsme odlétli do nebes.
(A já se tolik bál...)
Komentáře (9)
Komentujících (9)