Byla to chyba,
na kterou se nezapomíná,
chyba co je jiná,
ta jediná upřímná.
Chyba co hloupost neomluví,
zamilovaného blázna co nepromluví,
chyba plná strachu z odmítnutí,
co k oprátce nutí.
Chyba co hledá útěchu v čase,
co už do dobře, ví že je pasé,
chyba co netouží po nápravě,
zapomenout nelze hravě.