Co přinášíš, lásku?

Co přinášíš, lásku?

 

 

Co přinášíš, lásku?

 

 

Den, co den

Se učím novým věcem

Den, co den

Vše znovu zapomínám

Jestli přinášíš lásku

Jsi vítána

 

Ráno před probuzením

Přinášíš nový den a naději

Jsi vítána, pokud přinášíš lásku

Vzpomínám na tvou lásku

Když se vykrádáš ze snu

Přichází nový den

 

Jsi vítána

Pokud přinášíš lásku

Pomalu zapomínám na svůj slib

Vím, stále dělám stejné chyby

Ale věřím, že tentokrát

Jsem dost empatický

 

Vzpomínám, na lásku

Před probuzením, na tvé pohledy

Starostlivé pohledy, tam někam

Kde už dávno nejsi

Jsem příliš empatický

Abys byla tu, jen chvilku

 

Co přinášíš, za lásku

Nechci být, lhostejný

Je pro mě vždy svátkem

Když přijdeš, třeba jen na pár chvil

Je to pro mě požehnáním

Dozvědět se o sobě, stále víc 

 

Ráno před probuzením

Vkradla si se do snu

S naléhavostí sobě vlastní

Uvnitř sebe cítím

S naléhavostí sobě vlastní

Že přichází nový den

 

Vždy, když přinášíš lásku

Choď, víc a víc

Před ranním probuzením

Cítím, naléhavost

Cítím tu intenzitu

Cítím, že přinášíš lásku…

 

 

 

 

Inspirace: Elton John – Can You Feel The Love Tonight

 

 

Autor Darbe Sao, 11.11.2024
Přečteno 84x
Tipy 10
Poslední tipující: Světlonoš, enigman, šuměnka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zbožňuji návštěvy u tebe

A přináším lásku
:)

11.11.2024 16:27:09 | šuměnka

líbí

Děkuji, to je motivace... To nemohu doma ani ukázat, zakázala by mi se chodit :-) :-):-)

12.11.2024 11:26:13 | Darbe Sao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel