Kdo věnoval svou knihu džungli, ten, věřím, životě zvládne ledacos:-)
City ve chvilkách?
To ještě není nejhorší, hůř, když nejsou vůbec...
Vzít to jako výzvu? A pokusit se správně nasměrovat?
Nebo pochopit ztrátu času a marmeládu přenechat vánočkám?
Jen jsem si tady tak volně...snad neva, tvý dílo je inspirující.
11.11.2024 22:55:59 | cappuccinogirl