myslíte jak?

myslíte jak?

slečno
myslíte jak
na vánoce bude cukroví
ale ono nebude máslo

leda tak na hlavě


vy a básník?

ten ji má v oblacích
ale koho osloví

když je plešatý?

i mně už slezly...

koukněte
a můžu házet prasátka


nevyslovujte se tak

dokud žije naše představa

budeme zde
spolu na rande věřit že ta vaše paruka
vlastně není paruka

… a máslo taje

když má slunce usměvavá mávátka

ale můj pranýř je
že se usmívám já
a můj úsměv nehřeje

v zahraničí prý ukryli máslo
před nájezdy
dam s nadváhou
lačnících po cukroví

vánoce za chvíli na krku
místo na srdci

a bude to zase o nervy

ještě že dnes
ta svatomartinská husa sedí se mnou u vína
Autor J's .., 11.11.2024
Přečteno 60x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, IronDodo, karolinakarol, šuměnka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

improvizace -
jako v tvých větách tady

to je skrytá vlastnost Čechů

pak Vánoce nebudou mít vady
a možná tradice se budou navracet

a všechno jako dřív -bez honby a spěchu :)

12.11.2024 08:32:08 | šuměnka

líbí

...tak možná někdy i pár Čechů ve vztahu improvizuje
ale co já jsem improvizoval
tak to snad nikdy nemělo dlouhého trvání
snad ani do těch Vánoc ...děkuji

12.11.2024 14:37:26 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel