Tam v lesích na Dušné
zimy jsou krutější než jinde
a ticho tak třeskuté
až vytváří ozvěny
Tam v lesích na Dušné
únor nezná slitování
drží celou krajinu
ve strachu z nejhoršího
Tam v lesích na Dušné
vymrzlým stromům
vržou staré klouby
a meluzína sípe
Tam v lesích na Dušné
brodíme se sněhem
pronásleduješ mě pohledem
a já se třesu Tebou
Tam v lesích na Dušné
máš oči vojáka
co dokážou uhranout
a já jsem Viktorka
Tam v lesích na Dušné
na kraji mýtiny
sevření Tvého těla
a kousek od nás spadne strom
(22.1.2024)
Milujem les potulky ľudí ktorých stretám v lese každý z nás je tam iný.
12.11.2024 17:07:37 | IronDodo
Téma je zpracováno moc pěkně, popis přírody je excelentní. Ale i únor výhodu má. Je to měsíc, kdy den je už delší než nyní v listopadu.
12.11.2024 13:56:05 | Admirál
Zažila jsem, že kousek ode mne spadl strom a v tu chvíli jsem si uvědomila to štěstí, že mě minul.Zázrak .
12.11.2024 08:37:34 | mkinka