Proč existují hranice

Proč existují hranice

 

 

Proč existují hranice

 

Řekni mi, učitelko

Proč existují hranice

Řekni mi, učitelko

Proč jsme tak svázaní

 

Co je to za hlasy

Které nás svazují

Řekni mi, učitelko

Co nás to rozděluje

 

Co je to za zmatek

Co je to za hranice

Řekni mi, učitelko

Proč tomu nerozumím

 

Ležíme na podlaze

Líbám tvá, nahá záda

Jsme jako ve vězení

Řekni mi, učitelko

 

Máš se, vůbec ráda

Ležíme na podlaze

Sblíženi po aktu

Slyšet jen pár, vzdálených taktů

 

Řekni mi, učitelko

Co je to za zmatek

Proč naše sblížení

Proč hranice, trvají

 

Řekni mi, učitelko

Co je to za sblížení

Když děje se, potají

Proč existují hranice…

 

 

Inspirace:   FKJ – Why Are There Boundaries

 

 

 

Autor Darbe Sao, 12.11.2024
Přečteno 55x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Rafinka, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., neumelec_zivota, Gaspi03, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Aby nás mělo co svazovat, pokud na to sami přistoupíme? Hezké a zajímavé :-)

12.11.2024 12:56:57 | Gaspi03

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel