Půlnoční zvuk zvonu
Anotace: ...zas jeden z experimentů...
Z blízkého kostela,
doléhá mi k uším zvuk zvonu…
Prvý:
Tak hluboká je noc,
chci tě, až tak moc…
Druhý:
Ležím vedle tebe,
ruce propletené v sobě…
Třetí:
Dívám se do očí,
tak hlubokých očí…
Čtvrtý:
Pomalu rozepínám ti košilku,
do ucha šeptám ti miláčku…
Pátý:
Objímám tvé nádherné tělo,
jako korunu, pot orosil tvé čelo…
Šestý:
Něžně, v doprovodu tvého těla,
svlékám své staré kamaše…
Sedmý:
Několikátý polibek na tvá ústa,
myslím to vážně, nemá to být msta…
Osmý:
V mé náruči bezbranně spočíváš,
jen na okamžik odpočíváš…
Devátý:
Jen zatleskal jsem,
noc ovládla celou zem…
Desátý:
Pod dotyky prstů, jsi jen má,
nejen pod dotyky prstů, jsi celá má…
Jedenáctý:
Pár okamžiků, nahoře, dole,
a vše je jinak, pár kapek,
krve…
Dvanáctý:
Udýchaně dýcháš mi do ucha,
a pronášíš pár slůvek:
„ Miluji tě, ale to bylo vše…?“
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)