Had

Had

Anotace: Takhle nějak to bývá




na břiše ležím, tak já chodím spát
mezi lopatkami cítím náhle
něžný dotek dechu

šimrá to

prsty začínáš mne studovat
studium je to dlouhosáhlé
stahuješ mi mou deku

otáčím se

rozšiřují se mi zřítelnice
ústa jak vývěva působí
tvůj jazyk chutná mi převelice

vzrůstá má touha

mám rád před spánkem tu chvíli
v pološeru s rozpuštěnými vlasy
kdy láska kráčí k svému cíli

s radostí se stane ze mne lásky slouha

krásné jsou křivky tvého těla
po chvíli slaďují své rytmy naše boky
chceš mne jako poprvé bys mne měla
píšeme naší lásky sloky

ohňostrůjce zmáčkl knoflík!

sperma řítí se chámovodem
k hlavičce hada, té sladké zmije
co slinu vlahou do útrob ti plije

teď přimykáš se více

cítím stahy svalů, máš mne ráda!
tvé tělo kapky života lačně pije
výrobek chtíče našeho si střádá

zkrásněla jsi

do talíře se usmíváš
tajuplná jsi jak za úplňku noc
pak sedáš si vedle mne
a slůvky pár překvapíš mě moc

dnes byla jsem u doktora
a on prvně řek´ mi:  m a m i n k o !

miluji tě, má lásko, květinko!

 

 

* hudba, zpěv: AI 

Autor mutil, 13.11.2024
Přečteno 51x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, LaBruja, jort1, IronDodo, Psavec, Marten, Koala, Iva Husárková, šuměnka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak takový závěr jsem vůbec nečekala! :-D :-) Tip :-)

14.11.2024 11:07:30 | LaBruja

líbí

Působivý! Jenom nevím, jak se teď budu soustředit na práci... :)

13.11.2024 12:02:23 | Koala

líbí

Doufám, že nepracuješ na letištní věži. :-)

13.11.2024 12:05:43 | mutil

líbí

:) To bych ty letadla nasměroval co nejblíž k sobě, ať se hezky třou...

13.11.2024 12:20:37 | Koala

líbí

Něha vyznání...originálně zvláštní
Ale proti gustu... :D

13.11.2024 10:26:21 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel