Vítr se motá, stejně jak mé vize
Jak tóny srdce...s lehkou nadsázkou
Umí se zjevit, umí snadno zmizet
Kdo hledá, najde - nekonečnou přízeň
Kdo vidí dál, má klíč nad otázkou...
Hvězdoprav vetkne do gest, co si myslí
A pírka vědomí dovedou, kde má být
Umíme oba v duši touhy vznést a vysnít
Umíme tančit v blátě, obličeje zpřísnit
Zkušenost - cenný dar, co brousí jemnocit...
Tak kde jsi ať, vim, že to k štěstí vločka
tak jedinečné touhy, že na cokoli počká...
Hledat...a nacházet...
a hlavně nesázet
příliš zbrkle na nic dopředu:-)
Hledat...a nacházet...
a hlavně neházet
bez snahy, předem, flintu do žita:-)
v pokladu, kterej máš (třeba) blízko, před nosem, může být perla ukryta:-)**
15.11.2024 11:48:41 | cappuccinogirl
I zbrklost někdy vyjde líp než váhání
Vychytat pravej čas je kumšt..poznání :) *
15.11.2024 11:57:54 | šuměnka
V procesu poznání jsme pořád, vždyť stále něco proudí, plyne...
tak - sotva JEDNO poznáš, už k tobě míří JINÉ:-)
Je krásný žít...jen si tak existovat a nechat všechno kolem, ať tě utváří...
15.11.2024 12:14:06 | cappuccinogirl
Ólala..já zírám..všechno bych to shrnula naprosto stejně
Mluvíš jako vesmírné ccino z cappu galaxie.. :) *
15.11.2024 12:16:38 | šuměnka