S pavučinou přes oči

S pavučinou přes oči

Anotace: ...

    V očích  mám  pavučinu...

    Do duše ti nevidím 

    Na tenké niti

    houpou se 

    vzpomínky naší  minulosti

 

    Do konce života 

    kazdý ponese svoji vinu...

    Za svoji lásku, štěstí,

    nenavist i zlosti

    Za svědomí, za  pouhé bytí

 

    V očích  máš  pavučinu...

    Do duše  mé mi nevidíš

    Na ostří  nože 

    tančí stíny pochybnosti

    Do konce života...

 

   Dej zapomenout

   jméno 

   jenž jako poslední 

   by mohlo srdce

   přes rty prozradit.........

 

Autor jvacl, 14.11.2024
Přečteno 48x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Sid, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Jan Kacíř, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Já fakt doufám, že to slovo "vina" není tak definitivně doživotní *

14.11.2024 23:00:22 | cappuccinogirl

líbí

Každý ponese svou vinu?

To je jak teze z Bible, jako prokletí

Vina je lidský pojem, nástřel temných stínů
A křídla přistižená, bez nichž neletíš

14.11.2024 10:15:34 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel