Iluze jsou někdy soucitné hvězdy a zahalí tě do oparu představ
jindy zasvítí tak prudko, že oslní a nevidíš, co je, jen - co bys chtěl
a někdy...
někdy se z iluzí stávají vojáci, co šikují se do obrany
a chrání před tím, na co nejsi připraven*
15.11.2024 12:27:35 | cappuccinogirl
kam Ty na ty představy chodíš...
děkuji
z iluzí vojáci... tak to tedy je
a hvězdář právě není připraven ...
snad tak na šachovnici
ale kdo začíná?
16.11.2024 17:53:35 | J's ..