hledám v hvězdném smetí
za světla i potmě
i za pokřiku dětí
lístek, co není pro mě
:o) J.C.s
10.04.2007 21:44:00 | j.c.
...tuhle mi vítr před nosem mával jakýmsi lístkem popsaným...škoda...šla jsem dál...pozdě bycha hledat...
10.04.2007 12:41:00 | Lota
Krásná....a až kolem mne poletí nějaký list ze stromu, chytím ho a podívám se, zda na něm není od Tebe vzkaz :-))
10.04.2007 10:47:00 | Lorraine
Zdravím Tě, Luboško. Beru to tak, že si na tomhle našem amatérském serveru jenom svoje profi dílka testuješ a že jsi tady s námi víceméně pro to člověčí společenství. Málokdy lze Tvému textu něco vytknout.
10.04.2007 10:22:00 | skaj
Lubo, včera po cestě z chaty jsem poslouchala v autě to CD a brečela jsem u písně od Tebe : Neviem ako lásku riešiť, navrhujem lásku cez mobil, aby sme sa na krídlach vášne vzniesli...
Lubo nádhera, klobúk dole
10.04.2007 10:12:00 | Jarky