Isabello, pošli mne do oceánů snů,
doprovázej mě ve víru větrů!
Zapomenu na vše, co bylo před tebou,
pro mne jsi září denního světla.
Teď jsi v mém srdci - otevřel jsem ho -
okamžitě jsem změnil dohodu s osudem.
Jsem znovu naživu a tvé objetí
zapaluje plameny v mém těle.
Nikoho nepotřebuji,
jen tebe, jsi má touha.
Splynuli jsme jako dvě řeky
a odevzdali se lásce.
Nikdo neztlumil naše výkřiky,
nikdo neskryl naše těla.
Ať se lidé dívají a závidí nám.
Jsou to jen stíny, ve světle dnů.
Extáze poteče, naplní celé tělo, každou část.
Zbláznili jsme se... Přestali jsme vnímat čas.
A přišly nové noci...
A nové dny plynou...
Tvůj smích zní jako stříbrné zvony,
svítání se láme ve vlasech a oslepuje.
Mé srdce čekalo tak dlouho.
Pojď, provedu tě zemí snílků.
Můj šepot bude znít jen pro tebe,
tvé pohlazení jsou jako kouzla kouzelníků.
Žádám tě, vylij svou vášeň,
spal mě a pohřbi v tělesném prachu.
V pohádkové zemi se vzneseme v oblacích.
Kakofonie pocitů s nezkrotnou silou,
přehluší všechny myšlenky na bezcenná slova,
A budeme spolu... má drahá...
Autor: Stanislavas Sugintas
skvělé, včetně mého oblíbeného slova ( změť tónů) a směsi barev na plátně! smekám kulicha.. :)
15.11.2024 08:19:58 | Svensen