Hledám Tvou tvář
v podzimním listí
a nacházím ji
v každém lístečku.
Hledám Tvé doteky
v závanech větru
a brzy mi přináší
Tvoje pohlazení.
Hledám Tvůj hlas
v šumění stromů,
v ozvěnách rezonuje
a sametově konejší.
Hledám Tvé oči
mezi šedivými kameny
a zas a znovu
mě uhranují.
Hledám Tvou vůni
ve fialovém vřesu,
až ho převoníš
a cítím Tvou blízkost.
Je to už tolik let
a stále Tě nacházím
každý den
ve všem.
(16.2.2024)
Edith Piaf - Autumn Leaves (Les Feuilles Mortes)
Hledat a nacházet
v každém paprsku slunečním
láskou se opájet
v ní rozpustit nejeden splín...
Ráda jsem četla, hezký večer, LaBrujo:)
15.11.2024 19:21:01 | Emily Říhová
Mám slabost pro Vsetín a okolí, není divu, vždyť jsem tam měl přítelkyni před léty, jen nedaleko vlakového nádraží i zimního stadionu.
Nejednou jsme vystoupali na kopec a pozorovali město jako na dlani ;)
A na pivecko docházelo do restaurace U Lva ( říkávala rozšafně U Leva) Ach to byly časy
15.11.2024 10:28:30 | kudlankaW