... kam všechny věci plavou.

... kam všechny věci plavou.

Anotace: ... ne, není to Mňága, jen název kradu! https://youtu.be/_pmZKkb_UAg?si=IfFO-0qXYCQXLLTm

 

 

Sedá si to.
Sedá si to na můj klín.

 


Už víš.
Proč to děláš.
A to je důležitý.

 


Občas nedáš si říct
a máš strach, že to něco hezký vezme nohy na ramena.

 


Ale ta vina už je o něco menší.
Zvětšuje se pocit štěstí.
Patřičně náleží.
Možná takový to prostě má být.

 


Možná klíčem je hlavně znát ten důvod.
.... a neočekávat, že budou jen ty dobrý dny.

 

Autor Loveless, 15.11.2024
Přečteno 37x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, Psavec, šuměnka, Koala, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel