Anotace: Shoda s názvem jehovistického časopisu náhodná :-D. Aneb ještě jedno sprosté a-b-c-b.
Rozbitá kolena,
modřiny po těle,
občas se tak, znáš to,
míváme vesele
a přece nadále,
přes všechna zranění, -
cítíš to také tak? -
sebou jsme zmámení
Přese vše bolavé
štěstí je největší
znát Tě, i když Ti tím
místy fakt nesvědčím
i když Tě vysouším,
vláhou mě opředeš,
doufám, že nadále
smím být Tvá strážná věž.
vztahově rozmarně výstižné .. mě někdy straší ve věži.. tak jdu do lesa a hned jsem svěží .. :)
20.11.2024 12:04:37 | Svensen
Pěkný přerývaný rým. Přes některá rytmická zaváhání se mi to dost líbí. Super konec... :)
15.11.2024 12:29:31 | Koala
Díky *. Pochvalná slova ke struktuře verše jsem popravdě nečekala, tohle je z perspektivy mých jiných pokusů ještě takový básnický nedomrlec :-D. A cením si i kritiky... Díky ještě jednou, že ses pod mou strážnou věží na chvíli ohřál, a měj pěkný den *.
20.11.2024 11:42:09 | Rozmarýna
Uz anotace mne pobavila..
A věřím, ze seš nejúžasnější STRÁŽNÁ VĚŽ v dohledu.. :)
15.11.2024 12:18:28 | šuměnka
...juj, to nevím, ale trochu zkouším přiblížit se tomu, - díky **. Měj pěkný den, milá, srdečná šuměnko... A jsem ráda, že časopis pobavil, aspoň v mém podání :-D.
20.11.2024 11:11:28 | Rozmarýna