Anotace: ... lepší zůstat v posteli... ;)
V šeru sychravého podzimního rána
Je Tvá silueta napůl tušením…
A někde na pomezí snů a bdění
Na míle daleko od mrholení
Mě rozechvívá
Vzrušením
Konečky prstů vysílám jako posly fantazie
Ochutnat kousek Tvé blízkosti
Přivonět parfému Tvé kůže
Místo mrholení teď za oknem už lije
A tváře se barví horkostí…
dva pohledy stejného významu i okamžiku vášní chvíle
dva lidi v objetí - stejně jak příroda v té mrholící síle
15.11.2024 15:40:55 | šuměnka