Láska v roce 2000
Anotace: napsáno koncem minulého století...
Jaká asi budeš,
až se bude lámat letopočet,
až nový rok bude mít tři nuly?
budeš taková - o jaké jsem čet´,
když školní léta pominuly?
A co lidé? budou se mít rádi?
Vždyť ty jsi holka ,
kvetla v každém čase...
nezanevřeš na nás...
a vrátíš se k nám zase?
Jaká budeš Lásko,
až lidé budou slavit
konec století?
...asi budeš stejná...
pro dítě i pro faráře...
zase se rozdáš pro každého...
až poslední list z kalendáře -
navždy odletí.
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (6)
Komentujících (6)