ako si mi dušu stískla
všetko iba čierné zdá sa
zrazu ako čučoriedka
a ty iba trblietaš sa
na oblohe medzi mrakmi
tam kde Mars si brúsi nože
ako vtáčik ulietla si
už mi nikto nepomože
Moc krásné.. ..a milujem slovenčinu.. :-)
16.11.2024 06:44:02 | Sid
Krásna
16.11.2024 01:06:58 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?