Kam zmizelo mé odhodlání
z doby dětství, z doby zrání
proč zapadlo do ústraní
proč už není dávno k mání.
Kdy má láska shůry slaní
bez polopravd, beze lhaní
spálené má konce dlaní
po rozchodech, milování.
Srdce chce jít stále za ní
nechce platit další z daní
výzvy nové se mě straní
připadám si jak mol šatní.
Vylez ze skříně
do hodovní síně
světa
a dopřej si
ať duše tvoje vzkvétá
a srdce hřeje...
Oděj se, ďáble, do naděje,
a šanci dej sám sobě
na fajn život...v každý době:-)*
16.11.2024 16:45:58 | cappuccinogirl
Odhodlání?? drží se tvého kotníku
a říká si, kdy už si vzpomene na mě
ten Dušan zatrolený - a podá mi rámě
a vybere mi róbu z šatníku
abych se ukázat mohlo v své kráse
že zas jsem zpátky - včas časem...:)
16.11.2024 09:19:47 | šuměnka