Přání
Dny, které mají být smutný, ať jsou plné úsměvu, ať na lásku nečekáš jak v Kauflandu na slevu.
Ať podle Tvých představ točí se svět, ať na Tvé otázky vždy dostaneš odpověď.
Pocity štěstí v žilách ať Ti kolují, v Tvé blizkosti ať jsou jen lidi co konají a ne jen slibují.
Chlap by měl snést ženě klidně modré z nebe, říct jí - já nejšťastnější jsem, protože mám Tebe.
Mé přání je ocitnout se na ostrově splněných snů. Na ostrově, kde láska vždy vzplane a je královnou plamenů.
Když pak spatřím tam i Tebe, ptám se - co Tebe sem přivádí? Ty povíš mi - hledám lásku co nezebe a nepálí.
V Tvé blizkosti se nemohu ani nadechnout, Tvého půvabu si prostě nelze nevšimnout.
Všechna Tvá slůvka do mého nitra pronikají, přiznávám - mé myšlenky se mojí kontrole vymykají.
Chci Tě pohladit a tak ruce mé pomalu zbavuji pout, já chtěl bych životem s Tebou plout.
Je jedno zda poplujeme lodí nebo po obláčku, zda budeš mi říkat miláčku nebo dráčku.
Ty budeš pro mě naděje, já pro Tebe nebudu ten, co vztek si na Tobě vždy vyleje.
Člověk by se měl vždy těšit na každý den, v realitě žít ten svůj nenaplněný sen.
Ono je nakonec jedno jestli spolu nebo s nějakým Lojzou třeba, ty prostě musíš být pro druhého láska ať je sobota či středa.
Ať svítí slunce nebo padají trakaře, přeji si ať spolu šťastný jsme v zimě i na jaře.
A teď už skládání slovíček ke konci spěje, jsem ten, kdo na Tebe myslí a krásný den Ti přeje.
Přečteno 62x
Tipy 2
Poslední tipující: Marťas9, cappuccinogirl
Komentáře (0)