Prosím,
zavřete mě do blázince
ještě dřív,
než zešílím úplně.
Zamkněte mě,
přivažte k posteli,
ať zapomenu
na jeho lásku.
Dejte mi léky,
dejte mi injekce,
ať zapomenu
na jeho existenci.
Ledová sprcha,
pár facek -
vše je povoleno,
vymlaťte ho ze mě.
Je v mých buňkách,
je v mých kostech,
tak dělejte už něco,
ať pryč je ta obsese.
A slibte mi,
že se uzdravím,
že moje duše
bude zase moje.
Slibte mi,
že v mém novém životě
už nebude
pro něj místo.
A pak...
Co přijde pak?
Úleva,
nebo prázdnota?
(10.8.2024)
Marie Laforêt - Viens Viens (Audio Officiel)