Ze starých fotek minulost šeptá
byla jsi krásná, tiše se zeptá
odpověď nedávám váhavě mlčím
důkazy do kufru raději strčím
Uběhly roky, kdo by je vrátil
mladický elán navždy se ztratil
přesto jsem babička rozhodně k světu
řekni mi dědečku miloučkou větu