Kdysi jsi mi
úplně bez vysvětlení
zmizel ze života.
Později jsi mi
úplně bez vysvětlení
zmizel i z virtuální reality.
Kéž bys mi
úplně bez vysvětlení
zmizel i ze srdce.
Jednoho dne
bych se vzbudila
a Ty bys tam už prostě nebyl.
(26.12.2023)
pak asi vysvětlení třeba nebylo...
(usoudil vesmír - zkouška pro tebe)
vím, že to uvnitř hodně zazebe
tak přebarvi z šedivé na bílou :)
18.11.2024 09:34:40 | šuměnka