... milují se kapky v moři .. ??
Jak tak na vás dva koukám tak určitě ano, ... :-)))
... ve vlnách, .. na pláži, .... v hlubinách polštáři ..
11.04.2007 16:38:00 | HarryHH
joj krásňunká...přirovnání ke kráse Tvé báseňky se jen ztěžka hledá....napsal bych přenádherná, hmmmm...!!!nene!!!...pořád by to bylo málo ;-)
10.04.2007 19:16:00 | Dejfor
Nějak nebyly ty správný buňky na krámě... Mívám delší rozjezd po přestávce :-)
10.04.2007 14:36:00 | skaj
joj, frčím na oční, četl jsem: "Spařen zemským
milováním" a nechápavě koukal voco gou.. :-)
10.04.2007 13:32:00 | skaj
Homonymum (z řeckého ?µ?? homos „tentýž, stejný“; ???µ? onoma „jméno“) neboli slovo souzvučné označuje slovo, které zní stejně jako jiné slovo jiného významu i původu - např. bít, být.
Já se bít za tebe do roztrhání srdce, já být tvůj.
10.04.2007 10:59:00 | smudlinek