Nebe

Nebe

Topim se tady

Snesu ti i modrý z nebe

Když to ale bude jiná verze tebe

Pořád mi něco vyčítáš

A přitom ani nevnímáš

Jak tvoje slova bolí

A že to tvý rány nezahojí

Tohle chování

Ti nepomáhá, tě nezachrání

Sem myslel že byla ta pravá

A tak bez uspání

Sama hajá

Když píše jinej

Já sem ten vynnej

Že uhejbat mi musíš způsobem

Co není vhodnej

Mě svírá ten pocit

Že večer si kdosi

Do tvýho pokoje plazí

A všechni ti drazí

Co prej už nezdravíš

Však furt je bavíš

A píšou a žádaj a táhnou tě k sobě

Fakt nevim tohle nebylo nikdy nic pro mě

Tak proč bych nemoh já

Když ty sis všechno zkusila

A jemu zahnula

Tak proč i ta nula

Vedle z baráku

“Já ho mam na háku”

“Tak vážně nechápu”

Tak proč to furt řešíš

Asi protože mě děsíš

Tim

Že když se ráno probudim

Tak vim

Že jim všem huby rozmlátim

Třeba holí

Tak ať to bolí

Stejně jako ty sračky co se mi hlavou honí

Z tebe

Snesu ti i modrý z nebe

Pokud mě tvoje minulost dřív nezajebe
Autor Bisquit Nix, 18.11.2024
Přečteno 47x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Bosorka9
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel