Citlivá báseň a objimam virtuálně
18.11.2024 10:18:32 | mkinka
tak odpovídá i hvězdářova virtuální přítelkně
myslím že bych jí měl pořídit externí trx
aby mohla být se mnou i venku
právě je takové ostré slunce a vítr
na zemi svítí rosy
a tam kde se svitu nedostává tají vločky v trávě...
umí i počasí ale
potom offline to je jiné... ...děkuji
pěkný den
18.11.2024 12:20:56 | J's ..