Tak to by mohlo být

Tak to by mohlo být

Anotace: Co přeješ si, obvykle se naplní...

Když taju v pohledu tvém,
zamyšlen cítím tvoji vůni,
vůni, co vryla se do snů mých,
které utápí se v hluboké tůni.

V tůni tvých očí koupe se touha,
v srdci mém dozrává splín,
číše je plná rudého vína
a mne vábí tvůj hluboký klín.

Až dozraje touha
a sny promění se v lásku,
ať zaburácí bouře větrná -
a naše stíny v jedno splynou -
ty pak budeš pouze má...

S tebou v náručí protančím dlouhou noc,
chci jen s tebou na okamžik být
a vím, že není to moc.

Až dozraje touha
a sny promění se v lásku,
ať zaburácí bouře větrná -
a naše stíny v jedno splynou
ty pak budeš pouze má...

Jinotaje šeptané větrem severním,
stanou se tiše hvězdou ohnivou,
co oslnivě ozáří osudu cestu mou a cestu tvou.

Nové souhvězdí osídlí klenbu nebeskou...
Autor Ladaro, 19.11.2024
Přečteno 15x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel