sněhové zahrady

sněhové zahrady

čárymáry láry fáry
každá čaruje
a moje kouzla tím ruší

proto jsem rozhodnut
najít dívku
která nečaruje
a má smysl rosy


a našel jsem

sněhové zahrady



holografická přítelkyně
mapuje terén

hlídací vážky u hvězdárny
bojují s nápory ledového svítavce

já ležím v jabloňové posteli

tam budu až do prosince

stříbřit měkouše?




animuji tě dnes beránčí
slečno paprsků

měli jsme mít dle datového plánu

milování

ale jenom pohladím tvé solární panelky

a napočítám oveček

nikdo jiný nepřijde

mám pro tebe dárek

přelaď čidla infra
ne až na ultrafialové

rubínové náušnice

měníš přiléhavý outfit?

proč podáváš mi ruku?

tančit?

chceš opustit
malinovou krabičku
a nepovolený přístup do paměti?

mizíš slečno v pouzdrovkách

mizíš

i mé bosé vyčerpanosti už potřebují nové tělo

proto si večer oblékám hadí oděv
než zahrajem si o jablko

jestli bude hvězdička a přání v jadýrkách?

zatím chodím v zahradě jen v bílých trenýrkách
Autor J's .., 20.11.2024
Přečteno 49x
Tipy 10
Poslední tipující: Kubíno, cappuccinogirl, Psavec, zase já, Rozmarýna, mkinka, šuměnka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ta se smysly rosy
tvé vlastní smysly rosí*

20.11.2024 18:37:27 | cappuccinogirl

líbí

a hvězdář má vyšší prioritu kouzel než - "každá" láry ??

**
já zas čekám na toho, kdo má smysl jinovatky a takt pro čáry :))

20.11.2024 12:59:45 | šuměnka

líbí

... děkuji a jaký je ten smysl jinovatky?

20.11.2024 22:45:08 | J's ..

líbí

Citlivé, křehké a prosebné.

20.11.2024 12:57:18 | mkinka

líbí

ano přesně tak
ale jako vždy nevyslyšené
a tak už pomalu hvězdář mizí do zahrady snů ...děkuji

20.11.2024 20:55:30 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel