K Zápalce měl sir.Rek žár
Líbil se mu štíhlý vzhled
Jiskřivě ji miloval
Páč uměla zahořet
Jejich vztah však sotva vzplál
Budoucnost na krátký běh
Popel se z nich obou stal
V prvním škrtu oba sleh´…
zápal pohas tiše zalkal nemám síru...načež Jířa starý plantal zaplál slovy řka já vím kde ji najdu popad mísu nastrouhal tu žlutou hmotu a zabořil hlavu v sýru...nezahořel inu je to patlal...
21.11.2024 11:49:47 | enigman
Jířa je Jířa - mudr.c noci...
druhého takového neznám
a zaplaťBůh, že občas cvoci
zpatlají lidský seznam :DD
21.11.2024 16:30:16 | šuměnka
Škrtnout a popálit si prsy. Je to ono?
21.11.2024 09:43:57 | Jan Kacíř
prsy - nebo prsty??
úmyslu hříčka ??
nejdřív hlavu a krk - v polibku skrz ty
rty červeně fosforové a skelná líčka :))
21.11.2024 09:49:38 | šuměnka