Zlatičko, čauki, zdraví Tě kámoška z chatu. Básnička je něžná. Vždy, vás básníky, obdivuji za krásný jazyk a metafory. Já jsem na to trošku nešikovná, A příště si na chatu pokecáme víc!
15.04.2007 20:23:00 | Liv
rozbijem ho, Lásko z dálky...rozbijem!!!
Děkuju za ta krásná, hebká slovíčka, děkuju!!!
10.04.2007 19:07:00 | Dejfor