Mé milostné pochybnosti
Miloval bych společně prožitý čas
Na Tobě křivky Tvých ladných krás
Kradl bych každičký úsměv Tvůj
Jen si to však hochu růžově nemaluj!
Neznáš ani její rozechvělý dech!
Když až mráz leze po zádech!
Nevíš co právě se jí v hlavě honí?!
Jsi vůbec muž stvořený pro ni?!
Teprve když by se ji rozzářily oči
Tak ji zafoukej třeba do obočí
Potom náhle spadne z tebe strach
Již uvázneš v jejích myšlenkách :-)
Přečteno 42x
Tipy 19
Poslední tipující: Sonador, enigman, Psavec, Gaspi03, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., Dreamy, Ondra, Brokris, Bosorka9, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)