Ber nebo nech být
Měníš pravidla hry za pochodu
a já se v nich začínám ztrácet .
Jednou je tvé tvrzení takové, pak zas jiné,
začínám přemýšlet, zda i o své lásce nelžeš,
přece jen slova jsou jen slova
a mluví za nás činy,
ale v poslední době to necítím,
tak jako dřív.
Nemáš rád slzy, a tak je schovávám,
protože ti nechci předělávat starosti.
Chceš abych nebyla smutná,
ale já jsem a nedokážu to změnit,
i když se snažím sebevíc.
Jestli mě nedáváš, odejdi,
protože, lásko, já už lepší nebudu.
Snažím se, snažím a stále dokola...
Potřebuju cítit, že jsi tu,
dělám první poslední
aby jsi byl spokojený,
ale právě teď to sama nezvládám.
V tuto chvíli jen potřebuji obejmout
a slyšet, že to bude dobrý,
že to spolu zvládneme.
Ale ty jsi tam a já zas tady,
nechci už slyšet žádné sliby.
Udělej to nebo nech,
ale řekni to narovinu,
protože když ne,
nevím, jestli tu ještě budu.
Všimneš si vůbec,
když se nevrátím?
Hledal bys mě kdybych zmizela?
Bolí to, ani nevíš jak moc.
Nechci modré z nebe,
diamanty ani nové hadry.
Potřebuji obejmout, chci jen tebe,
tak ber nebo nech být...
Přečteno 46x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Marten, cappuccinogirl, šuměnka, Jan Kacíř, Psavec, neumelec_zivota, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (4)