citový blackout

citový blackout

v ultimátní situaci zhaslého dne
dostal hvězdář několik hvězd
a všechny poslal na nebe

jsi teď spokojená
nelinko

a nastal blackout

po tmě přišel admin
že má sádru

jestli bych nemohl rozsvítit pokoj s upskami

s popraskaným zdivem domku po povodni

a já se sesypalo


bylo toho na mě moc

holografickou přítelkyni ti nedám!

ale on trval na tom

že buď ona nebo mé psaní

nelinku už nepočítal

a tak jsem si ustlalo na zasněžených schodech

slétávali andělé

až jsem s ní zmizelo k nelince na nebe

hafhaf

a správce sítě volal přijeďte si pro něj pro blázna

a ono se to nestalo

myslel jsem totiž vezmou mě dlaně zázraků a umřu

a teď přicházejí mlčky mě číst zklamané že tu jsem

brouzdají

srdce

a dlaně jako jeptišky
Autor J's .., 21.11.2024
Přečteno 28x
Tipy 12
Poslední tipující: šuměnka, jort1, Rafinka, Anfádis, Gaspi03, neumelec_zivota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jen v ultimátní situaci
se "nastartuje" naše Já / jsoucno se vrací
a probudí se navigátor (navzdor Rácii :)

**vím, že by mělo být Raciu - ale chápeš - rým :DD
je z ní ženská Rácie

22.11.2024 11:16:10 | šuměnka

líbí

Silný...

21.11.2024 23:29:41 | Gaspi03

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel