Utíkala jsem
a zakopla
o vlastní nohu
zákeřně jsem ji nastavila
sama sobě
podrazila jsem se
Utíkala jsem
za Tebou
i když jsem věděla
že doma Tě čeká
Tvá manželka
a Tvé děti
Utíkala jsem
od Tebe
a spadla
přímo do Tvé náruče
nohy se mi podlomily
protože Tě miluju
Utíkala jsem
před sebou
ale doběhla jsem se
už nemůžu
spikla jsem se
proti sobě
Utíkala jsem
a pořád utíkám
za Tebou
od Tebe
před námi
před sebou
Utíkala jsem
a pořád budu utíkat
až se jednou rozuteču
do všech stran
a už nikdo
mě nedá dohromady
(6.8.2011)
WOW...tohle je geniální dílo...skvěle zachycenej vnitřní prožitek...ST:-)*
22.11.2024 22:07:51 | cappuccinogirl
zá už bych se dávno zastavila
máš výdrž - fakt :)*
**
Miluju Lanu i ten song!
(tedy ale nesmí zpívat naživo :)
22.11.2024 10:39:14 | šuměnka