EMOČNÍ JISKŘENÍ
Anotace: šuplíkovka 31. 10. 24
Po letech uhnul jsem ze svýho směru
Lidi mi říkaj že se poseru
Byt v paneláku bez hus a králíků
Já jsem však silnej a snesu kritiku
Táhne mi za ní emoční jiskření
Bez ní barák byl jak vězení
Zvířata zase jako dozorci
A já jsem poznal že jsem na konci
Ta jizva v srdci nechtěla prostě srůst
A já neunes bolest a ten půst
Po jejim hlasu vůni a těle
Jen jsem živořil a nebyl jsem celej
A tak to risknu i když mám obavy
A přesto že jí nevidim do hlavy
Ani do srdce a neznám její plán
Děkuju Bohu že jsem s ní a ne sám
Přečteno 76x
Tipy 17
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, Kubíno, cappuccinogirl, IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Psavec, Stanislav32, Dreamy, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)