Omrzela
všechna ta volání
do ticha
*
Omrzela
a uschla jak růže
z Jericha
*
Už omrzela
prázdná slova lhaná
do podvazků
....
a pak chcípla jedna
Láska
-bez závazků-
.
.
růže z Jericha dlouho mrtvá zdá se
však po dešti zase skví se v celé kráse
sucho je, už vypršel se mrak?
přijde vláha jiná, jiSTě bude to tak
23.11.2024 13:47:21 | mutil
bez lásky není podvazků a kde je Jericho?
22.11.2024 22:10:24 | víc
Bez lásky není podvazků...úvazků...závazků...to je na diskuzi......a Jericho...to je daleko...
22.11.2024 22:33:23 | Veru