Jiná srdce
některá srdce
jsou nám dokořán
jsou široširý lán
kde zlaté klasy zrají
a jiná ač zprvu byl jsi zván
chladná jsou až dech se tají
tak jen smutně
našlapuješ
po okraji . . .
Za foto děkuji MIRA PHOTOGRAPHY
Moc hezké - text i obrázek.
23.11.2024 08:39:48 | danaska
:-) milá danasko, ráda Tě opět po delší době vidím a doufám, že se máš dobře :-)! A děkuju samozřejmě :-)!
23.11.2024 09:20:28 | Fany
..ale uvnitř jsou všechna s jiskrou Existence
některé planou víc a jiné méně sice
každý by především však plameny své svíce
měl ochránit a ctít - milenci pro milence
23.11.2024 08:19:58 | šuměnka