Když něco přijde nečekaně
je to dar z nebes, zdá se mi…
A tudíž měl by býti chráněn
neplašen chvatně tezemi
nesvázán žádným rozhodnutím
by dýchat zcela zvolna měl
A všechno zbylé, co se nutí
poničí krásno – bohužel…
I nečekané je vlastně dané,
jen nedalo se odhadnout,
že právě to se teďka stane...
Co k tobě přijde, tím se pokus plout...
A plavbu užij si, jak uznáš za vhodné,
nesvazuj kormidlo tezemi,
jen tak - nebude náhodné,
že úžasně se cítíš na zemi.
Jsi strůjcem... :-)))*
23.11.2024 18:01:05 | cappuccinogirl
můj milý,
tak tvoje kastle právě zleva
ten náraz potřebovala
a do křiku dej hodně síly
by vlastní hlas tě mohl je.bat
a ty ses probral bezmála :))*
23.11.2024 09:06:04 | šuměnka
Třeba to auto z levé strany...
mou Soby krásně vylepšilo,
řidítko v plíci naraženo
vzhlížím na nebe pojeb.ný:-)
23.11.2024 08:57:26 | Ž.l.u.ť.á.k.