Neumím vyslovit
Nejde mi nakreslit
A vůbec ne napsat
Co pro mě
Znamenáš
Prázdný je papír
Hladový
Občas
Modlím se otčenáš
Ať snem
Nejsi jen bláhovým
I za ranního kuropění
Co se to tu dneska děje,
je den otevřený dveří v nebi?
Otče náš, nesměj se, zle je...
ty rum, já kytku... už vyrážejí!
:-)
asociace:-)
23.11.2024 12:33:13 | Ž.l.u.ť.á.k.