O tobě, pro tebe, s tebou

O tobě, pro tebe, s tebou

Slunce zapadlo za střechu,

světla je míň a míň.

Večer bez tebe je zlý.

Ty si však neodešla,

ty si se jen nevrátila ke mne.

Dívám se z okna, přemýšlím

o tobě, pro tebe, s tebou.

 

Bude pátek nebo březen,

čtvrtého nebo podzim.

Večer bez tebe je zlý.

Sním o tobě ve večerním tichu,

Představuji si, že tě znovu líbám,

držím tvou ruku ve své ruce.

 

Sním o tobě každý den,

aniž bych si všiml, jak čas plyne.

Jsi můj život, mé světlo v osudu,

můj něžný vhled do temnoty.

 

Tolik let jsem o tobě nevěděl,

Dáváš lásku, která se ztratila v propasti.

Roztrhl jsem se na dva kusy

na břehu opuštěného mola.

 

Zdálo se mi, že přijde den,

kdy ke mně přijdeš a obejmeš mě.

Zachráníš mě od raněných nocí

a nikdy už mne neopustíš.

 

Dívám se z okna, přemýšlím

o tobě, pro tebe, s tebou.

Autor Tomcat, 23.11.2024
Přečteno 82x
Tipy 20
Poslední tipující: jort1, Marťas9, šuměnka, Emani, mkinka, Sid, Iva Husárková, Psavec, Kan, Bosorka9, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak přemýšlej i o sobě, pro sebe a se sebou!

protože jednom celistvý máš šanci nabídnou něco dalším :)*

24.11.2024 13:41:51 | šuměnka

líbí

Líbí

24.11.2024 07:26:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel